Prima pagina » Pasapoarte » TERMENELE DE ELIBERARE

TERMENELE DE ELIBERARE A DOCUMENTELOR
DE CĂTRE SPCEEPS-MS
 
A. Pasapoarte Electronice
  • ÎN 14  ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA DEPUNERII CERERII
B. Pasapoarte Temporare
  • PÂNĂ LA 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA DATA DEPUNERII CERERII

 

 ANUNŢ IMPORTANT!

      CETĂŢENII ROMÂNI CU DOMICILIUL ÎN ROMÂNIA POT OPTA PENTRU A PRIMI PAŞAPOARTELE LA DOMICILIU SAU REŞEDINŢĂ PRIN INTERMEDIUL C.N. POŞTA ROMÂNĂ S.A.

      CONTRAVALOAREA ACESTUI SERVICIU ESTE DE 9,52 LEI INCLUSIV TVA.

      Direcţia Generală de Paşapoarte vine astfel în sprijinul cetăţenilor prin includerea facilităţii de a li se transmite paşapoartele simple electronice la domiciliu / reşedinţă prin curierat rapid al Poştei Române. Se doreşte prin aceasta eliminarea necesităţii persoanelor de a se prezenta din nou la ghişeu pentru a ridica documentul de călătorie.

       Poşta Română va livra paşaportul, sub semnătură de primire, doar titularului, unuia dintre părinţi (în cazul minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani).

      În ziua în care Poşta Română va prelua paşaportul emis de Direcţia Generală de Paşapoarte, destinatarul va primi automat un S.M.S. cu numărul documentului de transport (AWB) ce va însoţi plicul cu paşaportul, şi va fi informat că livrarea se va efectua prin Prioripost - serviciul de curierat rapid al Poştei Române.

      În ziua livrării, destinatarul va fi contactat telefonic pentru a i se comunica mai multe detalii.

      Dacă în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea notificării prin sms destinatarul paşaportului nu este găsit la adresă, plicul conţinând paşaportul va fi returnat la sediul serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple judeţean din raza de domiciliu / reşedinţă. Paşaportul va putea fi preluat oricând de la sediul respectivului serviciu public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.

Trafic
Vizitatori: 2627061, online: 37
Actualizat in - 06/14/2017, la ora 11:46; de catre: Administrator